Ikke mye nytt dessverre….

I dag er det 61 dager siden svulsten ble oppdaget. 51 dager siden Riksen fikk «full oversikt» vha. egne MR og CT bilder. 42 dager siden Riksen sendte forespørsel til England, og 13 dager siden John Hopkins i Baltimore startet med planlegging. De eneste jeg har hørt noe fra i løpet av siste uke, er . . . → Read More: Ikke mye nytt dessverre….

Intet nytt er godt nytt?? Nei, så absolutt ikke!!

I dag er det 56 dager siden svulsten ble oppdaget. 46 dager siden Riksen fikk «full oversikt» vha. egne MR og CT bilder. 37 dager siden Riksen sendte forespørsel til England, og 8 dager siden John Hopkins i Baltimore startet med planlegging. Både England og Baltimore har sagt de kan operere, men når vet ingen. . . . → Read More: Intet nytt er godt nytt?? Nei, så absolutt ikke!!

Søknad om behandling i utlandet er innvilget, men foreløpig bare for England

Utrolig men sant.. Til tross for at vi tidlig i forrige uke ble lovet at Vegar kan opereres i Baltimore, hvis de er først klare, så har Riksen fortsatt ikke klart å sende en korrekt utfylt søknad, som har blitt mottatt hos enheten på Ullevål som behandler sakene.

Sommel med papirarbeidet, kan føre til senere operasjon

Legene har fortsatt ikke klart å sende over nødvendige opplysninger til kontoret som behandler søknaden om behandling i utlandet. Dette kan forsinke evt. operasjon i Baltimore. Snakket med John Hopkins i dag, og de jobber i alle fall med planene i dag. De håper å ha en plan klar tidlig i neste uke, og da . . . → Read More: Sommel med papirarbeidet, kan føre til senere operasjon

Er optimistisk i forhold til snarlig operasjon i Baltimore

I dag, har jeg nok en gang fått beskjed muntlig, om at Vegar kan opereres i Baltimore:):) men det er vanskelig å fylle ut et papir med et par koder, og få det over til utenlandsavdelingen. Bare det er oversendt før vi får svar ang opersjonsdato så kan vi vel være fornøyde….

Legene i England og USA er uenige i måten å behandle på

Ikke lett for oss å ta stilling til slikt, men får tenke som jeg gjør i jobben min. Enhver kvalitetssikrer har forskjellige måter å gjøre jobben på, men det viktige er jo å oppnå ønsket resultat! Stien vi tråkker for å nå målet kan være ganske forskjellig, men hva har det å si bare resultatet . . . → Read More: Legene i England og USA er uenige i måten å behandle på

Endelig e-post fra England, fortsatt ikke noen dato…..

I kveld fikk jeg en e-post fra kirurgen i England, som har hatt saken eksakt i 4 uker i dag. Dessverre trenger han fortsatt tid for å kunne gi oss en dato…..

Rapport om juvenilt angiofibrom(engelsk)

JuvenileAngiofibroma

Oppnådde ikke kontakt med legene på Rikshospitalet i dag

For å få behandling i utlandet, skal det sendes en søknad. Har fått beskjed om at dette normalt sett gjøres av legene.Kontoret som behandler søknaden har fortsatt ikke mottatt noe for Vegar. Forsøkte derfor å ringe kontaktlegen på Riksen, uten hell.

Endte med at jeg fylte ut søknadsskjemaet selv. Skannet det og sendte det på . . . → Read More: Oppnådde ikke kontakt med legene på Rikshospitalet i dag

Kirurger ved John Hopkins i Baltimore USA, kan operere

I helgen fikk jeg snakket mye med to kirurger i USA, som vurderte bildene av Vegar. De kan operere!! Jeg sendte e-post til Riksen og spurte om det kunne være et alternativt behandlingssted, men fikk ikke svar. Ringte derfor inn, tirsdag ettermiddag, og fikk kontakt og svar fra overlegen at de KUNNE anbefale John Hopkins!!!

. . . → Read More: Kirurger ved John Hopkins i Baltimore USA, kan operere

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.