Vegar, Haakon, Eirik, Trond og jeg reiser til London 7. januar

Ganske utrolig dette, omsider er flybilletter bestilt. Vegar skal møte på Great Ormond Street Hospital mandag 10. januar, for blodprøver og kontroll. Dagen etter skal blodtilførselen til svulsten stoppes. Han blir deretter liggende på sykehuset i noen dager, før han blir utskrevet og må vente på operasjonen den 24. januar. Vi må være i nærheten . . . → Read More: Vegar, Haakon, Eirik, Trond og jeg reiser til London 7. januar

Operasjon i London 24. januar

Å stole på en leges ord, er dumt. For snart to uker siden fikk vi «go» fra overlegen på Riksen ang. operasjon i Baltimore. I forrige uke kom kontrabeskjeden fra utenlandsseksjonen, og det er de som tar den endelige avgjørelsen. Nå er nok en tøff uke, med masse diskusjoner, usikkerhet og tvil bak oss. Vegar . . . → Read More: Operasjon i London 24. januar

Positive signaler fra Riksen ang. operasjon i USA i januar:):)

Fastlegen vår(som har vært til god hjelp i disse ukene) snakket med overlegen på Riksen i dag, og han sa at vi hadde «go» for behandling i USA. Jeg tør fortsatt ikke slippe jubelen helt løs av flere årsaker.

Vil gjerne ha en bekreftelse fra Utenlandskontoret Helse Sør-Øst, at billettbestilling og garanti(kontantbetaling) overfor John Hopkins . . . → Read More: Positive signaler fra Riksen ang. operasjon i USA i januar:):)

Nyheter fra USA, men lenge å vente dessverre…

3. januar først har de klart å samle alle legene som må til… Den første uka går med til diverse undersøkelser, blant annet angiografi. Så blir det embolisering 10. januar og evt. operasjon først 11. januar.

Da får vi se om England kommer med en plan for behandling før dette.

Uansett, så blir det nok . . . → Read More: Nyheter fra USA, men lenge å vente dessverre…

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.