Vegar gleder seg til å være tilbake i leiligheten i morgen tirsdag.

Han var kvikk ganske raskt etter narkosen i dag. Litt gretten fordi han lå i for kort seng når han våknet, men nok en gang tok jeg det bare som et godt tegn. Ikke så mye som gjenstår før de skal ha en behandlingsplan klar. Ny CT, kamera gjennom neseborene, sjekk av stemmebåndene( veldig hes . . . → Read More: Vegar gleder seg til å være tilbake i leiligheten i morgen tirsdag.

Ny narkose i morgen, men gleden er at innlegget i neseborene og drenet fra ryggraden blir fjernet:):)

Vegar har kviknet godt til, men er ikke glad i sykehusmaten. Det er litt vanskelig å tygge også siden deler av høyre kinn er lammet foreløpig. Nervene finner forhåpentligvis nye baner snart. Uansett, så hjelper det nok med spisingen på tirsdag når han kommer hjem hit til leiligheten.

Jeg har tatt masse bilder av Vegar . . . → Read More: Ny narkose i morgen, men gleden er at innlegget i neseborene og drenet fra ryggraden blir fjernet:):)

Vegar har spist et lite måltid fast føde… Små skritt framover..

han selv er utålmodig og syns det går sakte, mens vi rundt merker tydelige forskjeller. I dag vasket vi håret. Jeg var litt redd for stingene, men det gikk bra! Farmor spiller kort med han og Vegar briljerer med å huske hvilke kort som er gått. Hodet er på plass igjen for fullt, og nå . . . → Read More: Vegar har spist et lite måltid fast føde… Små skritt framover..

Vegar har smilt fra øre til øre i dag, og kjeder seg..

dvs. akkurat nå kjeder han seg sikkert ikke, siden farmor er hos han:):) da blir det nok kortspill, når bare Vegar orker. Han skal prøve seg på litt fast føde også nå, og da kommer nok kreftene sakte men sikkert tilbake.. På mandag må han i en kort narkose for å fjerne «proppene» han har . . . → Read More: Vegar har smilt fra øre til øre i dag, og kjeder seg..

Vegar var såvidt ute av sengen i dag, men får fortsatt ikke spise

Jeg hadde en stor «nededag» i går med masse tårer, og gikk defor en del for meg selv. Vegar ble flyttet til Tiger ward. Der skal han være resten av sykehustiden, men foreløpig ligger han på overvåkingsavdelingen, sammen med tre småbarn. Han blir vekket hver time, og er veldig utmattet. Smertene er heldigvis ikke så . . . → Read More: Vegar var såvidt ute av sengen i dag, men får fortsatt ikke spise

Vegar blir på intensiven i natt også, men han er ved sine fulle fem:):)

for meg har dagen i dag vært verre enn gårsdagen, utrolig nok. De tok narkosemedisinen ca halvto, men Vegar ville ikke våkne. Jeg fortalte sykepleieren at munnen hans begynte å bli full med blod, og hun startet å suge det ut. Da våknet Vegar omsider, klokken halvseks. Han hadde det selvfølgelig ikke godt, med flere . . . → Read More: Vegar blir på intensiven i natt også, men han er ved sine fulle fem:):)

Vegar våknet etter narkosen først 17.30

Omsider våknet Vegar av narkosen, og fikk fjernet den ubehagelige pusteslangen. Har sovnet igjen nå, og det er jeg glad for. Var en stri tørn…

Operasjonen har gått bra. Vegar blir holdt i narkose i natt

Det ble mange timer å vente, og det tok mer og mer på etter hvert. 5 av legene som var med og opererte og en sykepleier møtte Trond og meg for å informere i halvåtte tiden.Vegar lå fortsatt på operasjonssalen og ble sydd. Vi måtte vente til kvart på ni ca. før vi fikk se . . . → Read More: Operasjonen har gått bra. Vegar blir holdt i narkose i natt

Operasjonen pågår fortsatt, men alt er bra med Vegar.

Vi har fått beskjed om at klokken minst blir åtte(ni norsk tid) før operasjonen er ferdig. Vi var forberedt på at det kunne ta lenger tid enn de antydede åtte timene.

Operasjonen er i gang, men er ikke ferdig før i 18 tiden norsk tid. Tidligst…

Vegar vinket til oss i det han merket at narkosen tok tak kl. 8.45, engelsk tid. Natten, og ventetiden før han ble trillet ned, var tung for Vegar. Han følte seg sliten i dag, og gruet nok mye både til operasjon og formen etterpå.

Jeg konsentrerer meg om at han i alle fall har de . . . → Read More: Operasjonen er i gang, men er ikke ferdig før i 18 tiden norsk tid. Tidligst…

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.