Første besøk på Radiumhospitalet i morgen- Vegar er glad for å få strålingen i Norge:):)

I morgen blir det en lang, men forhåpentligvis god dag på Radiumhospitalet. Endelig skal vi få møte en lege igjen, som kanskje kan gi oss noen svar på alle våre spørsmål, eller formidle kontakt med andre leger som kan svare:)

Vegar har dessverre hatt mye smerter i bena de siste dagene, noe som fører til . . . → Read More: Første besøk på Radiumhospitalet i morgen- Vegar er glad for å få strålingen i Norge:):)

Overlege på Radiumhospitalet har tatt ansvar: håper resten går av seg selv nå…

Da ser det ut som det blir 6 uker med stråling på Radiumhospitalet i Oslo, med oppstart ca. 7. mars. Da rekker Vegar å bli ferdig rett før påske, og forhåpentligvis klarer han å være litt på The Gathering i påskeuka. Han har jo gledet seg veldig til det, i denne tøffe perioden…

Nå får . . . → Read More: Overlege på Radiumhospitalet har tatt ansvar: håper resten går av seg selv nå…

Fortvilelse over norsk, og tildels engelsk helsevesen er tilbake i fullt monn:(

Det er 4 uker og en dag siden Vegar ble operert, og tre uker siden han ble utskrevet fra GOSH. Allerede når vi ankom London den 7. januar, var legene i England, og i Norge klar over at det var med meget stor sannsynlighet for at de ikke fikk ut hele svulsten, og at Vegar . . . → Read More: Fortvilelse over norsk, og tildels engelsk helsevesen er tilbake i fullt monn:(

Fortsatt ingen behandlingsplan, og det går sakte, sakte framover med Vegar

Vi nyter å være hjemme i leiligheten, og nesten ha et normalt liv igjen.

Vi venter selvfølgelig på å få behandlingsplanen, som vi først ble lovet i forrige uke. Fortsatt to arbeidsdager igjen av denne uka, så vi håper den kommer:)

Vegar har fortsatt sine problemer, men føler selv at det sakte går fremover. Han . . . → Read More: Fortsatt ingen behandlingsplan, og det går sakte, sakte framover med Vegar

Da er vi på vei hjem, uten videre behandlingsplan…

Vegar er akkurat nå totalt utslitt etter reisen til Gatwick, og køen gjennom innsjekking og sikkerhetskontroll. Nå tror vi at han vil komme seg raskere i hjemlige omgivelser. Han må samle energi til nye dyster, både stråling og operasjon…

Vegar er glad for å ikke ha visst om detaljer og risikoer på forhånd

Vi var jo litt i tvil om hvor mye vi skulle fortelle til Vegar av det vi fikk av informasjon fra legene. Var mye negativt fra England en periode, om blokkering av hovedpulsåren opp til hjernen, og av den grunn stor fare for slag, sannsynlighet for å bli blind osv… Legene på Rikshospitalet og her . . . → Read More: Vegar er glad for å ikke ha visst om detaljer og risikoer på forhånd

Trolig ny, men liten operasjon for Vegar..

I dag møtte vi et stort team av leger, som var veldig fornøyde med Vegars form etter operasjonen. En så stor og komplisert operasjon innebar mange risikoer for Vegar, men de mener det er stor sjanse for at syn, hørsel og følelse i kinnet skal bli bra igjen.

Vi ble veldig skuffet med en gang,over . . . → Read More: Trolig ny, men liten operasjon for Vegar..

Strålingen blir kanskje i Oslo:)

I går og i dag har Vegar vært til diverse kontroller. Har en avtale til om kort tid.

De vil ikke starte med stråling av restene i cavernous sinus før om to til tre uker. I dag mente de strålingen skulle foregå i seks uker. Legen her nede mente gammakniv stråling kanskje ikke er det . . . → Read More: Strålingen blir kanskje i Oslo:)

Vegar gikk hjem til leiligheten i dag:):)

Han er selvfølgelig sliten, men gleder seg stort over å leve et «normalt» liv. Jeg er sikker på at styrken kommer raskere tilbake her hjemme etter nesten 9 døgn i senga på sykehuset.

Ganske utrolig, men når jeg kom hjem etter å ha tilbragt 6 netter i en foreldreseng(steinhard og kort) la jeg meg rett . . . → Read More: Vegar gikk hjem til leiligheten i dag:):)

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.