4. strålebehandling unnagjort i dag

Det er ikke lett for Vegar å holde motet oppe om dagen. Han liker ikke strålebehandlingen i det hele tatt! Det til tross for at han syns det er veldig mye hyggeligere å være på Radiumhospitalet enn Rikshospitalet.

I dag startet vi hjemmefra 7.30. Først strålebehandling på Radiumen og deretter til en kontroll av nerver . . . → Read More: 4. strålebehandling unnagjort i dag

Strålebehandlingen startet, men ble stoppet igjen

Tirsdag startet de med stråling første gang. Vegar stroppes fast i bordet med en maske for å ligge stille under strålingen. Masken omslutter øverste del av skuldrene, hals og hode. Det er kun åpning for munn og nese. Er nok mange som kunne får klaustrofobisk anfall under den maska.. Nå til å begynne med har . . . → Read More: Strålebehandlingen startet, men ble stoppet igjen

Stråling starter til uka..

Nå er legene enige virker det som. Kun den innerste delen av svulsten som skal stråles. Den andre skal opereres ut,slik som de engelseke legene tidligere har sagt.

MR av rygg og ben viste visstnok ikke blodrester i ryggraden, så da skal forhåpentligvis smertene og følelsesløsheten i føttene snart bli borte også:)

Vegar skal for . . . → Read More: Stråling starter til uka..

Strålingen er fortsatt ikke i gang….

Vegar har hatt noen besøk på både Rikshospitalet og Radiumhospitalet de siste ukene, men han er fortsatt ikke i gang med strålebehandling.

Vi håper legene kan bli enige og at behandlingen kan starte snart.

I tillegg håper vi at følelsen i bena skal komme tilbake, slik at Vegar kanskje kan bli kvitt smertene i føttene.

. . . → Read More: Strålingen er fortsatt ikke i gang….

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.