Vegar har smilt fra øre til øre i dag, og kjeder seg..

dvs. akkurat nå kjeder han seg sikkert ikke, siden farmor er hos han:):) da blir det nok kortspill, når bare Vegar orker.
Han skal prøve seg på litt fast føde også nå, og da kommer nok kreftene sakte men sikkert tilbake..
På mandag må han i en kort narkose for å fjerne «proppene» han har i begge nesebor, og drenslangen fra ryggmargen skal også ut da.
Deretter er det kanskje en dag eller to før han er tilbake i leiligheten.
Hjemreise blir det tidligst fredag 11. februar.
Innen det skal vi forhåpentligvis ha en behandlingsplan klar.
Vi vil fort i gang med strålingen, og bli ferdige med unntakstilstanden i livet… Synet til Vegar virker forresten veldig bra. Han mangler fortsatt følelse i høyre kinn og overleppe, men det tar han og vi som en bagatell. Det kan også bli bra med tiden:):)

4 kommentarer tilVegar har smilt fra øre til øre i dag, og kjeder seg..

  • Turid Hagen

    Kjære Lisbeth! Vi har fulgt med på bloggen og tenkt på dere hver dag og gleder oss over at operasjonen gikk bra og at Vegar kommer seg for hver dag – det må være godt for deg å se! Hils Vegar fra oss her i Drammen og ønsk ham fortsatt god bedring! Klem fra Turid og Torodd

  • Nina

    Vi er flere som smiler bredt over dine daglige oppdateringer. Det er gledelig å lese om fremskritt. :o) Lykke til videre!
    Nina og Petter.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.