Ny narkose i morgen, men gleden er at innlegget i neseborene og drenet fra ryggraden blir fjernet:):)

Vegar har kviknet godt til, men er ikke glad i sykehusmaten. Det er litt vanskelig å tygge også siden deler av høyre kinn er lammet foreløpig. Nervene finner forhåpentligvis nye baner snart.  Uansett, så hjelper det nok med spisingen på tirsdag når han kommer hjem hit til leiligheten.

Jeg har tatt masse bilder av Vegar underveis, men han har ikke så lyst til å se på bildene foreløpig, og da kan jeg heller ikke legge ut noen her.  Mulig det kommer noe etter hvert…

Farmor har vært mye sammen med Vegar i helgen, og det var nok godt for dem begge.  På torsdag blir det mer besøk.  Onkel Stein tar med seg Marius, klassekamerat fra Rygge, på torsdag.  Vegar syns det er hyggelig med voksenbesøk, men ikke noe er bedre ennn å få en kamerat hit:):)  Trolig kommer mine to søstre også:)

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.