Vegar gikk hjem til leiligheten i dag:):)

Han er selvfølgelig sliten, men gleder seg stort over å leve et «normalt» liv. Jeg er sikker på at styrken kommer raskere tilbake her hjemme etter nesten 9 døgn i senga på sykehuset.

Ganske utrolig, men når jeg kom hjem etter å ha tilbragt 6 netter i en foreldreseng(steinhard og kort) la jeg meg rett i den herlige senga her og sov noen timer!
Jeg var i allefall trøttere enn Vegar.

Det er en glede å sitte her i stua nå i alle fall! Dog ikke sosialt. Vegar med headsett og pc, og tv titting innimellom. Et engelsk program som han og Trond liker, Topgear! Ikke helt min gate, men jeg har jo Iphone:):)

2 kommentarer tilVegar gikk hjem til leiligheten i dag:):)

  • Toril

    Er så glad på deres vegne for alle fremskrittene. Lykke til videre! Tenker på dere og følger med! På jobben er alt som det bruker. Håper du også kan komme deg tilbake til litt mere normale dager om ikke så alt for lenge Lisbeth! Gode tanker herfra! Toril

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.