Trolig ny, men liten operasjon for Vegar..

I dag møtte vi et stort team av leger, som var veldig fornøyde med Vegars form etter operasjonen. En så stor og komplisert operasjon innebar mange risikoer for Vegar, men de mener det er stor sjanse for at syn, hørsel og følelse i kinnet skal bli bra igjen.

Vi ble veldig skuffet med en gang,over at de hadde funnet en gjenværende del av svulsten bak tennene hans på høyre side, i tillegg til den delen vi allerede visste de ikke hadde fjernet.

Vi får være glade for at alt har gått bra hittil, og at vi føler de følger oss opp på en veldig god måte her nede!

De skal nå lage en ny behandlingsplan etter å studere bildene på nytt, samt diskutere forskjellige løsninger.
Vi får mer informasjon til uka. I mellomtiden satser vi på at formen til Vegar fortsetter i riktig retning.

2 kommentarer tilTrolig ny, men liten operasjon for Vegar..

 • TORILD

  Hei Lisbeth

  Godt å høre om stadige fremskritt med Vegar, dere får nyte alt som er positivt og ta utfordringene etterhvert som de kommer. Høres ut som dere får en veldig god oppfølging av legene i London, og det er bra. Nå er det helg og dere er i leiligheten, så da er det bare å kose seg og prøve å leve mest mulig normalt:-) Klem fra Torild

  • lisbethantilla

   Ja, det er godt å se at han kommer seg utrolig fort. Tross alt et veldig stort inngrep som har vært gjort i hodet hans. Foreløpig er det mest stemmen og bena som plager han, men vi ser bedring i formen for hver dag som går!
   Ja, oppfølgingen her nede er god:):) og nå er det helg, med masse besøk

   Klem

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.