Vegar er glad for å ikke ha visst om detaljer og risikoer på forhånd

Vi var jo litt i tvil om hvor mye vi skulle fortelle til Vegar av det vi fikk av informasjon fra legene. Var mye negativt fra England en periode, om blokkering av hovedpulsåren opp til hjernen, og av den grunn stor fare for slag, sannsynlighet for å bli blind osv… Legene på Rikshospitalet og her i England mente at Vegar skulle få all informasjon, men vi ønsket ikke det.  I tilfelle burde informasjonen komme kun et par dager før operasjonen.  Nå i ettertid, har Vegar bekreftet at vi hadde rett.  Han var glad for å slippe detaljene, slik at han slapp å bekymre seg så mye på forhånd.

Det ble et sjokk for han, når han våknet etter emboliseringen og hadde enorme smerter, men det var heller ikke vi forberedt på.

Under samtaler med legene her nede, før operasjonen var Vegar klar på at han ikke ønsket detaljer.  Han fikk allikevel en del, men de kortet noe ned på forklaringene.  Virker som det også var det beste:)

I helgen har vi hatt veldig hyggelig besøk, men Vegar har ikke vært veldig aktiv.  Bena plager han fortsatt veldig, dessverre.  Årsaken til dette er visst todelt.  Både det at han lå stille veldig lenge, slik at bena var «sovnet» over lang tid, og at rester av blødningene under operasjonen «lagrer» seg i bena.  Vi får håpe det løser seg mer i løpet av uken. Vegar trenger nok tid til å bli klar for hverdagen igjen.

Nå er det vel bare en kontroll igjen, samt en gjennomgang av planene framover, og så kan vi reise hjem:):)

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.