Fortsatt ingen behandlingsplan, og det går sakte, sakte framover med Vegar

Vi nyter å være hjemme i leiligheten, og nesten ha et normalt liv igjen.

Vi venter selvfølgelig på å få behandlingsplanen, som vi først ble lovet i forrige uke. Fortsatt to arbeidsdager igjen av denne uka, så vi håper den kommer:)

Vegar har fortsatt sine problemer, men føler selv at det sakte går fremover.  Han er som vanlig for det meste veldig positiv.  Utrolig godt gjort å være så positiv syns jeg:)

Mandag var han på skolen hele dagen, samt hadde besøk av en kamerat etterpå.  I går var han totalt utslitt, til tross for en god natts søvn.  Etter å ha vært litt oppe i 7 tiden måtte han legge seg igjen, og sov helt til kvart over ett.  Da ringte jeg og vekte han for 2. gang.

Vi var hos fastlegen vår, som blant annet sjekket bena til Vegar, og han har en del ”lammelser” i begge ben fortsatt.  Han blir derfor veldig lett ustødig, og har smerter i bena uansett hvordan han sitter eller ligger.  Hodepinen kommer og går, helt sikkert avhengig av hvor mye han presser seg.

Fortsatt er lammelsene i ansiktet der, noe som får mest konsekvenser for øyet, som ikke lukkes helt når han sover.  Hørselen er nå bedre enn før operasjonen, mens synet fortsatt er dårligere..

Vegar sov forholdsvis godt i natt også, til tross for mye soving også på dagtid i går, men følte seg ikke så bra på morgenen.  Etter å ha spist og drukket litt, følte han seg gradvis bedre, og dro på skolen til andre time.

Foreløpig er det utfordring nok for Vegar, bare å være litt på skolen.  Vi forstår at det nok tar mange måneder før han kan fungere som normalt.

Han har jo en operasjon og 6 uker med stråling foran seg også….

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.