Fortvilelse over norsk, og tildels engelsk helsevesen er tilbake i fullt monn:(

Det er 4 uker og en dag siden Vegar ble operert, og tre uker siden han ble utskrevet fra GOSH.  Allerede når vi ankom London den 7. januar, var legene i England, og i Norge klar over at det var  med meget stor sannsynlighet for at de ikke fikk ut hele svulsten, og at Vegar måtte få strålebehandling av restene i cavernous sinus.  Allerede da, kunne datoen 7. mars vært plottet inn i kalenderen som en oppstartsdag for stråling her hjemme i Norge.  Vi burde fått informasjon fra norsk helsevesen om at de ville ta seg av strålingen, eller de burde fortalt oss at all behandling skulle foregå i London.

Om 13 dager(7. mars) burde strålingen av Vegars hode starte ifølge den informasjon mange forskjellige leger har gitt oss.

Legene på Rikshospitalet har tilsynelatende ikke hatt kontakt med GOSH i den perioden Vegar har vært der ned(5 uker) og heller ikke etterpå.  Jeg vet imidlertid at den ansvarlige legen for stråling i London, har tatt kontakt med en norsk lege på Radiumhospitalet før 7. februar, men fortsatt er ikke nødvendige pasientdata formidlet mellom London og Oslo.

Vi har fortsatt ikke fått noen behandlingsplan for Vegar.  Det eneste vi vet med sikkerhet er at Vegar trenger lang tid på å komme i normalt gjenge, at han må gjennom strålebehandling, og at han må opereres på nytt.

For meg er situasjonen nå helt uvirkelig, og jeg kjenner at angsten fra  de første månedene etter at svulsten ble oppdaget er tilbake i fullt monn:(:(

1 kommentar tilFortvilelse over norsk, og tildels engelsk helsevesen er tilbake i fullt monn:(

  • cathrine

    Har du prøvd å henvende deg til pasientombudet i moss? Så vidt jeg forstår kan de gi råd, hjelpe til med oppfølging, klage etc.. Det virker som om dette er såpass vanskelig at helsepersonellet reagerer som oss vanlige folk; passivt utsetter, og håper at noen andre griper fatt i det, tar avgjørelser osv.
    Jeg synes det er umenneskelig at du og dere skal begynne kampen på nytt(eller fortsette kampen for den gangs skyld).

    Cathrine

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.