Overlege på Radiumhospitalet har tatt ansvar: håper resten går av seg selv nå…

Da ser det ut som det blir 6 uker med stråling på Radiumhospitalet i Oslo, med oppstart ca. 7. mars. Da rekker Vegar å bli ferdig rett før påske, og forhåpentligvis klarer han å være litt på The Gathering i påskeuka.  Han har jo gledet seg veldig til det, i denne tøffe perioden…

Nå får vi håpe at nødvendig informasjon blir formidlet fra GOSH til Radiumhospitalet.  GOSH er jo ekspertene på den svulsttypen Vegar har, og det virker ikke som Radiumhospitalet har særlig erfaring med denne typen angiofibrom.

Jeg har i alle fall uttrykkelig bedt om, at hvis kommunkasjonen med GOSH er til hinder for like god strålebehandling her i Norge, så ønsker vi heller at strålingen skal foregå i England.  Da må vi bare stole på at det ikke kun er økonomi som gjør at det blir stråling her hjemme.

Det er i alle fall mye lettere for Vegar å kunne ha et tilnærmet normal sosialt liv så lenge vi er i Norge.  Skolegang blir det vel dårlig med, siden strålingen vil foregå på dagtid, og at han kan bli sliten og trøtt av behandlingen.  I tillegg er han jo fortsatt ganske redusert etter operasjonen……så tid trenger han…

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.