Første besøk på Radiumhospitalet i morgen- Vegar er glad for å få strålingen i Norge:):)

I morgen blir det en lang, men forhåpentligvis god dag på Radiumhospitalet.  Endelig skal vi få møte en lege igjen, som kanskje kan gi oss noen svar på alle våre spørsmål, eller formidle kontakt med andre leger som kan svare:)

Vegar har dessverre hatt mye smerter i bena de siste dagene, noe som fører til at aktivitetsnivået blir lavt.  Så han har ikke kommet ordentlig igang med trening heller.

Ikke lett å trene mye uansett, siden veldig mange bevegelser gjør at han får smerter i hodet.  Følelsen i hodet og kinnet begynner å komme tilbake, noe som er bra, men som igjen medfører at han kjenner smerter…

Appetitten er litt dårlig også, og han holder ikke ut i timesvis foran pc-en.  Ikke rart det heller når nattesøvnen stadig blir ødelagt.  Tror forresten det er den første ferien på et par år, hvor han ikke har forskjøvet døgnrytmen i det hele tatt.

Både Vegar og jeg ser fram til morgendagen i alle fall:)

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.