Stråling starter til uka..

Nå er legene enige virker det som.  Kun den innerste delen av svulsten som skal stråles. Den andre skal opereres ut,slik  som de engelseke legene tidligere har sagt.

MR av rygg og ben viste visstnok ikke blodrester i ryggraden, så da skal forhåpentligvis smertene og følelsesløsheten i føttene snart bli borte også:)

Vegar skal for første gang på The Gathering i påsken, og har vært redd for å ikke bli ferdig med strålebehandlingen til da.  Siden oppstarten har blitt utsatt, så blir han ikke ferdig.  Han får allikevel deltatt i den grad han orker:)  Onsdagen får han en tidlig time, torsdag og fredag er det ikke stråling og , så det er mulig han må kjøres fra Lillehammer til Oslo på påskeaften.

Han får i alle fall oppleve TG 2011:):)

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.