4. strålebehandling unnagjort i dag

Det er ikke lett for Vegar å holde motet oppe om dagen.  Han liker ikke strålebehandlingen i det hele tatt! Det til tross for at han syns det er veldig mye hyggeligere å være på Radiumhospitalet enn Rikshospitalet.

I dag startet vi hjemmefra 7.30.  Først strålebehandling på Radiumen og deretter til en kontroll av nerver og muskler i bena på Rikshospitalet.  Testen viste at det var skader på nervene fortsatt.  Det til tross for at Vegar føler seg mye bedre og det er over 9 uker siden operasjonen. Vi får en mer detaljert rapport fra en nevrolog senere, og håper utviklingen skal fortsette i en positiv retning.

Vi var hjemme litt etter kl. 15, så i dag hadde vi en «arbeidsdag» på sykehus.  Ikke den første og heller ikke den siste , selvom vi hele tiden håper at Vegar skal få «rutinedager» med strålebehandling så skjer da alltid et eller annet.

Uansett, når vi omsider kom hjem var det en smilende og flott 15 åring jeg hadde selskap av.  Tenk så mye lettere det er med en smilende gutt:):)

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.