Snart sommerferie…

Bloggen har vært urørt siden før påske.  Vegar var ferdig med strålebehandlingen den 3. mai.

Strålebehandlingen opplevdes mye tøffere for han, enn selve operasjonen og tiden etterpå.

Allikevel har han stort sett klart å holde på humøret.  Det har vært noen dype daler  innimellom, men så har han kviknet til og vært positiv.  Tiden etter strålingen har også vært fylt av småproblemer.  Med betennelser i såret i brystet, der veneporten satt, og en betennelse i hodet.  Øyet og kinnet hovnet voldsomt opp, slik at han ble lagt inn på Rikshospitalet et par dager. Han fikk en kraftig penicillin kur, og hevelsen har gått ned.  Nå er det kun blodutredelsene i øyet som syns.

Nå gleder vi oss over å slippe flere sykehusbesøk før i august, hvor han skal til ny MR, for å sjekke om strålingen har virket, og vise status for den nye operasjonen.  Vi håper nå på en herlig sykehusfri sommer:):)

Til uka skal Vegar uansett til legen for å skjære bort «villkjøtt» fra såret i brystet, slik at det forhåpentligvis kan begynne å komme hud over det!

God sommer!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.